Татьяна Бреславская - Представители Альянса Сфер отвечают на вопросы

Tatjana Breslavska - Sfēru Alianses pārstāvji atbild uz jautājumiem

18 03 10

- Mūsu dārgie draugi, mūsu dārgie zemieši, mēs, sfēru Alianses pārstāvji, sveicam jūs! Mēs sirsnīgi pateicamies jums par kalpošanu patiesībai un par uzticību savai misijai.

Mēs priecājamies par tikšanos ar jums, kā arī mums ir prieks atbildēt uz visiem jūs interesējošiem jautājumiem.

Mēs redzam jūsu pirmo jautājumu attiecībā par “neīsto gaismas matricu, kura ietina visu Zemi un bija pieslēgta pavadonim Mēnesim un Saturnam, kurš izdalīja noteiktu tumšās enerģijas daudzumu, kurš nāca uz Zemi, un par tās aizvākšanu.

 

Mēs – atbildam: NEBIJA NEKĀDAS Neīstas gaismas matricas!!!

 

Tas viss ir pelēko izdomājums, lai maldinātu jūs, pārsvītrotu visu jūsu sastrādāto pieredzi, izkropļotu patiesību un iedvestu jums neticību tīrajiem gaišajiem vēstījumiem, kuros tiek teikts, ka Zeme – tā ir SKOLA, ka Zeme – tas nav cietums gaišām dvēselēm, bet dziedināšanās, pieredzes krāšanas, bīstamu kaimiņattiecību ar nelabvēlīgiem pārstāvjiem skola. Jūs, mūsu dārgie, paši izvēlējāties sev tādu grūtu un reizēm nedrošu skolu.

Ja jūs tik atcerētos, kādi drosmīgi un vīrišķīgi jūs uz šejieni atnācāt; jūs esat paši “attīstītākie” savu gaismas ģimeņu pārstāvji, dēli un meitas. Kurš gan sūtītu sliktākos un garā vājākos, ar neattīstītu apziņu un intelektu?

 

JŪS tik daudz esat nogājuši un nodzīvojuši visā savas atrašanās uz planētas laikā, un tagad, kad jūs tuvojaties “finiša taisnei” pēc jūsu darbu pabeigšanas, jums uzstāda jaunas, rafinētākas lamatas, lai nolemtu jūs uz atgriešanos jūsu spēles sākuma punktā, pie jums to sauc atripošanu atpakaļ.

 

Dvēseles pēc iziešanas no fiziskā ķermeņa nekad nav nonākušas lamatās no Mēness. Kāda jēga būtu ietverta atmiņas nodzēšanā un atgriešanā jaunā sansaras aplī? Ko no tā iegūtu šīs plāna organizatori?

 

NEVIENS NEVIENU ar varu nav sūtījis un nesūta uz Zemi (mēs ar to domājam gaismas spēku pārstāvjus, tumšajiem ir savi plāni un nodomi).

Aiz KATRA gaismas pārstāvja stāv vesela neredzama skolotāju, audzinātāju, glabātāju armija, tad vai tiešām jūs domājat, ka tā, armija, tik vienkārši ļaus manipulēt ar saviem izredzētajiem?

Vai tiešām jums ir tik viegli noticēt gaismas spēku bezspēcībai, bet toties ļoti ātri atzīt tumsas spēku? Starp citu, ar to arī rēķinājās: vairumā gadījumā kam sliktam tic vieglāk un labprātāk, nekā kam labam. Jūs vēl neesat nesat noguruši no visiem šiem “šausmu stāstiem”?

 

Katra dvēsele pēc aiziešanas pirmām kārtām atrod “savējos”, tas ir, savu ģimeni, un ne zemes, bet to, kurai viņa pieres pēc būtības.

Šī ģimene rūpējas par KATRU no jums, kā uz Zemes, tā arī citos plānos.

 

NEVIENS NEVIENU NEKAD NEPAMETĪS!!!

Gaismai pietiek spēku, lai anihilētu jebkuras lamatas, kurās varētu iekrist viņu pārstāvji. Tajās var iekrist tikai tie, kas apzināti izvēlējušies kalpošanu tiem spēkiem vai kam kā sev, tā arī citiem postošu darbību rezultātā ir aptumšojies prāts, un viņi ir aizgājuši nevis pie ģimenes, bet uz mākslīgi radītām rezervācijām.

Bez jūsu izvēles strādāt uz Zemes jums vēl bija dota arī izvēles brīvība: ko darīt, kam kalpot.

Šajā ziņā jūs bijāt un paliekt VIENMĒR brīvi.

 

Tagad, kas attiecas uz andronu kolaideru, CERN centru un “the end” vēstījumiem, laika atskaitīšanu un tml.

Par vēstījumiem pateiksim uzreiz, ka jums milzīgi daudz “jokdaru”, kuri pastāvīgi, TŪKSTOŠGADES ilgi visus biedē ar briesmu stāstiem.

 

Agrāk tie bija “pravieši-histēriķi”, kuri klaigāja par pasaules galiem, tagad, elektronikas un vispārēju pavadoņu sakaru laikmetā šie “histēriķi” izmanto internetu, kāda gan te starpība?

 

Jūs teiksiet: nu, bija taču Atlantīdas bojāeja, polu maiņa utt. Jā, bija, bet pārstāvji no GAISMAS ĢIMENES VIENMĒR bija par to brīdināti un nekādā ziņā ne ar “histēriskām metodēm”.

 

Vēlreiz atkārtojam: jūs NEKAD neatstās bez atbilstošas informācijas par patiešām tuvojošos katastrofu jebkurā formā, bet jūs noteikti to sapratīsiet un… izdarīsiet izvēli: palikt ar visiem, joprojām izstarojot gaismu un tādā veidā neitralizējot bailes un šausmas, kā tas ir bijis iepriekšējās kataklizmās, vai aiziet no zemes plāna laicīgi, vai varbūt arī pārcelties uz drošākiem planētas rajoniem.

 

Tumsa plosās, ieslēgusi sevi ar saviem darbiem lamatās, tā ir viņa, kura iekrīt laika koridora, kurš ir izdalīts speciāli viņai, lamatās, jums tas nedraud.

Gaismas spēki ir pietiekoši spēcīgi, lai radītu aizsegu, kurš nelaiž tumsu ārpus planētas robežām, lai neizplatītu šo sērgu pa visu Saules sistēmu.

Mēs, Zemes un Saules sistēmas senie Glabātāji, pašlaik esam atnākuši tieši tādēļ, lai attīrītu Zemi un sistēmu no šī ļaundabīgā vīrusa.

Pakāpeniski dziedināšanās un attīrīšanās tiks materializētas arī jūsu blīvumā, pēc zemes laika tas liksies nedaudz ilgi, salīdzinot ar kosmosa laiku.

Grupa CERN strādā ne no gaismas spēkiem, bet tā tiek to kontrolēta. Mēs vairs nepieļausim otru Atlantīdu: pārāk daudz ir ielikts šajā pieredzē, un jau ir izvirzīti jauni uzdevumi Zemei un zemiešiem, bet mēs dārgu turam katru pieredzes kripatiņu un… katru planētu.

Jā, mums ir civilizāciju saglabāšanas pieredze, neskatoties uz šķietamo katras no tām bojāeju.

Neļaut sevi iebiedēt, atraut no patiesības un novest no ceļa, uz kura jūs stāvat – lūk, jūsu pats svarīgākais uzdevums uz Zemes!

Jums pastāvīgi nāksies “slēgt iekšā smadzenes”, lai saprastu, KAS notiek un KAM tas ir IZDEVĪGI – iebiedēt jūs visus.

 

Piedodiet mums, bet jūs pašlaik cilvēces kopējā masā esat kā kāda izbiedēta būtne, kura pazaudējusi orientieri, tā mēs uz jums paskatījāmies “virtuāli”, tas ir, it kā jūs patiešām GANDRĪZ VISI būtu uztvēruši “the end”.

Jā, sen jūs neesat biedēti ar pasaules galu…

 

Tātad, dārgie, tieši – DĀRGIE, jo jūs mums dārgi maksājat, jūsu dēļ mēs atgriezāmies uz jūsu Saules sistēmu –

 

 

Светить всегда, светить везде,

До дней последних донца,

Светить - и никаких гвоздей!

Вот лозунг мой и солнца![1]

 

17.05.16.

 

Pievienots 16.05.2017

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Vladimira Majakovska dzejolis. Skat. http://slova.org.ru/mayakovskiy/neobychajnoeprikljuchenie/ (Tulk. piezīme)